Angelwax-Excelsior-500ml

Excelsior Soft Top Cleaner

€ 14,40

9 op voorraad

500 ml. Angelwax Excelsior is een excellerende cabrioletkap reiniger met UV remmers.

Angelwax Excelsior is speciaal ontwikkeld om op een veilige, snelle en effectieve manier vuil en mos van uw cabrioletkap te verwijderen. Angelwax Excelsior bevat UV remmers die voorkomen dat de linnen vezels in uw kap worden afgebroken door sterk zonlicht.

Angelwax Excelsior zorgt voor een diepe grondige reiniging van uw cabrioletkap zonder gebruik te maken van agressieve en schadelijke schoonmaakmiddelen.

Tip: Nadat u uw cabrioletkap grondig heeft gereinigd met Excelsior adviseren wij u om Angelwax Shield te gebruiken om uw kap preventief te beschermen tegen regen, vuil, mos aanslag en vogelpoep.

Categorie:

Retourneren is gratis

14 dagen bedenktijd

Voor 17:00 besteld

Kwaliteit gegarandeerd

Wij bezorgen snel

Kom gerust langs

Productbeschrijving

Angelwax Excelsior is speciaal ontwikkeld om op een veilige, snelle en op een effectieve manier het vuil en mos van uw cabrioletkap te verwijderen. Angelwax Excelsior bevat UV remmers die voorkomen dat de linnen vezels in uw kap worden afgebroken door sterk zonlicht.

De Angelwax Excelsior zorgt voor een diepe grondige reiniging van uw cabrioletkap zonder gebruik te maken van agressieve en schadelijke schoonmaakmiddelen.

Tip: Nadat u uw cabrioletkap grondig heeft gereinigd met Excelsior adviseren wij u om Angelwax Shield te gebruiken om uw kap te beschermen tegen regen, vuil, mosgroei en vogelpoep .

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review “Excelsior Soft Top Cleaner”