Over Ons

Eastcorner Carcleaning is naar onze bescheiden mening het meest professionele was- en poets service station voor exclusieve auto’s van particulieren en bedrijven in het Gooi.

Onze klantenkring beperkt zich evenwel niet alleen tot deze regio. Sinds 2003 weten bezitters van klassieke auto’s en dure sportwagens uit alle windstreken de weg naar onze werkplaats te vinden, waar wij gespecialiseerd zijn in het met de hand wassen en poetsen van auto’s.

Ter aanvulling op onze eigen expertise huren wij regelmatig de beste experts in om grote en kleine carroserie-schades te repareren. Dat gaat van het grote uitdeuk- en spuitwerk tot het behandelen van kleine parkeerdeukjes zonder dat de auto opnieuw langs de spuiterij hoeft. Ook worden versleten, beschadigde of verkleurde stoelen bij ons in de werkplaats gerepareerd door een absolute vakman op dit gebied.

Wij halen uw auto op en zorgen ervoor dat hij zo goed als nieuw weer bij u wordt afgeleverd. Verblijft u tijdelijk in het buitenland en wilt u uw auto in vertrouwde handen achterlaten, dan bieden wij u een stallingplaats en zorgen dat de accu op spanning blijft, laten een APK of bijv. een onderhoudsbeurt uitvoeren. Ook leveren wij zomer- en winterbanden. Doen de verwisseling en slaan deze voor u op.

Door onze relatie met een exclusief netwerk van klassieke autohandelaren functioneren wij vaak succesvol als een spin in een web bij het kopen en verkopen van bijzondere auto’s.

De toewijding en gedrevenheid van ons jarenlang ingewerkte team in combinatie met de allerbeste poetsproducten garanderen een maximaal coating- en glansresultaat.

Deze door ons geselecteerde en door ons zelf gebruikte poetsmiddelen zijn onder eigen merknaam “Eastcorner” in handige detailhandel verpakking exclusief verkrijgbaar via onze webshop. Daarnaast bieden wij in de Eastcorner Carcleaning Webshop nog tal van andere auto gerelateerde producten aan.

Iedere zaterdag staat een ervaren was-team klaar voor uw auto. De auto en het interieur worden binnen een uur gewassen en gereinigd. Een afspraak voorkomt wachttijden.

Ondervind wat Eastcorner Carcleaning nog meer voor u kan betekenen. Op deze site vertellen wij uitgebreid over onze chauffeursdiensten door onze gecertificeerde chauffeur.